Dag 1 snart över.

Ja, så har snart den första "nyttiga" dagen passerat. Det har gått rätt bra tycker jag. Visst har magen knorrat lite, som den alltid gör innan den vänjer sig vid nya matvanor. Men det brukar ge med sig rätt snabbt. Känns i alla fall bra att jag har tagit tag i detta igen, för det är något som jag dragit på in i det längsta. Men det är väl "tur i oturen" att ryggen till sist säger ifrån, för då finns det liksom ingen återvändo. Man måste ju kunna röra sig utan att man får ont. Men visst, det är synd att det ska behöva gå så långt innan man tar sig i kragen.

Till lunch blev det riktig sommarmat. Nypotatis med lax, sommargrönsaker, lättyoghurt och gräslök. Riktigt gott! :) Så här såg det ut:



Nu håller maken på att fixa middagen. Det blir fläskfilé med grönsaker och vitfiberpasta. Vi ska se nån mysig film också är det tänkt. Vet dock inte än vad det blir. Finns lite att välja mellan. :) Det är ett trevligt sätt att tillbringa en regning sommarkväll som denna.

Sent ska syndaren vakna...

Så lyder ju det gamla talesättet, och det kan man verkligen säga när det gäller mig... Alltså, det är ett halvår sedan jag skrev i bloggen! Har suttit i över en timme och försökt klura ut vad jag hade för lösenord, för det kom aldrig något nytt till den mail som jag trodde att jag använt vid registreringen. Visade sig att jag hade använt en helt annan mail, så det förklarade ju det hela... Men nu är jag här inne i alla fall!

Har alltså bestämt mig för att ta tag i mig själv igen. Som "vanligt" är det den värkande ryggen som blir den skrällande väckarklockan som inte går att ignorera. Tillbaka i samma läge som sist jag bestämde mig. Gått upp allt igen. Nästan åtminstone. *suck* 

Men, ingen mening med att gråta över spilld mjölk, som man ju också brukar säga. Hemskt vad ordspråken dansar runt i huvudet i dag.

Det har dock även hänt lite positiva och glada saker detta viktkaos-halvår också. Jag har blivit mormor igen! Till en liten söt kille som heter Collin. Han blir snart två månader. Här är det lilla underverket! :)



Sen har jag och maken firat 25-års bröllopsdag! Silverbröllop, som det så vackert heter. Här är ett foto på oss, när vi är på väg ut för att fira begivenheten.



Vi gifte oss den 6 juni 1987. :) På den tiden såg vi ut så här:



Haha, åren går... Tur att inte 80-talets glasögonmode och hårmode är inne längre...

En annan sak som hänt är att jag nu är färdig med mina Litteraturvetenskapliga studier. Skrev färdigt c-uppsatsen nu i vår, så nu i sommar pluggar jag teologi. Så väntar jag spänt på besked om jag kommer att komma in på Biblioteks och Informationsprogrammet i Umeå till hösten. Jag hoppas verkligen det!

Vill också passa på att tacka för de gulliga kommentarerna som jag har fått under min långa bortavaro! Det värmer att se att det finns några som kommer ihåg en. Tusen tack!!

Så nu kör vi! 

Nystart: 25 juni 2012

Vikt: 122,8 kg


RSS 2.0